Filmen Amsterdam

Zaterdag 19 augustus 2017 is het zover. De promofilm wordt opgenomen in Amsterdam! De vergunningen zijn door de Gemeente Amsterdam verleend om op drie locaties te gaan filmen. Tof! En heel veel ZININ! Al het geregel van de afgelopen tijd even van je schouders laten afglijden… en er voor gaan op deze mooie, droge en gelukkig deels zonnige zaterdag.

Om 08.00 uur zaten we in de auto, het team van Let’s Connect You & Me. We gaan er een topdag van maken! We hebben alles wat we nodig hebben ingeladen in de Beetle en we parkeren dicht bij waar we willen filmen.
De eerste locatie is de Magere Brug die gelegen is naast  de Hermitage. Onderaan de brug ligt een leuk café en dat was bij uitstek de plek om een briefing te houden onder het genot van een drankje.

Daarna naar buiten… het promotieteam begon met een shot vanaf de Magere Brug. (Het deed even denken aan “Meet Joe Black”  opkomend vanaf de andere kant van de brug, maar dat is niet in beeld gekomen, wel een kippenvel momentje.)

Mary-Ann ging voor de opnames op de Jan Vinckbrug staan met uitzicht op de Magere Brug, prachtig gezicht zo over de grachten.

Daarna zijn we weer op adem gekomen in het café en hebben daar geluncht, de eerste beelden werden bekeken, ziet er goed uit!

Van daaruit zijn we naar het Museumplein gereden. Het promotieteam deelde daar de Let’s Connect You & Me Armbanden uit. In het Cobra Café nam de cameraman een shot op van de armband… al draaiend op een schijf… wat geweldig!

Vervolgens zijn we naar het Vondelpark gereden. Plaid en koelbox mee met bubbels, wijn en fingerfood…. proosten maar!
We hebben een geweldige dag gehad en dit is op de film ook goed te zien.

Een bedankje is zeker op zijn plaats voor Menno Swart van deMediaMakerij, zijn cameraman Jan Willem Zevenbergen, fotografe Jacqueline Hesselink, Maureen Silder en haar dochter Kyra Rigtering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *