Boven op het Nieuws

Afgelopen woensdag 11 oktober jl. ging er via de e-mail een Persbericht naar de media. Hieronder als eerste natuurlijk onze plaatselijke krant: “De Twentsche Courant Tubantia”. En werkelijk… binnen 20 minuten!… hoe snel kan┬á het gaan, kwam er een leuke reactie binnen van journaliste Karin Veldwachter. De Tubantia, de Gelderlander en de Stentor publiceren elke dinsdag een rubriek “Solo” in het katern Hart&Ziel. Tevens een leuke manier om als solo ondernemende dame de Let’s Connect You & Me polsbandjes onder de aandacht te brengen… de verschijning is in bovengenoemde kranten, oftewel… heel Oost Nederland!

Poehee… dat is nog eens een leuk bericht! Ja, natuurlijk doen we hier aan mee!

Als single hoef je je echt niet te schamen, er is niets mis mee, vaak is het zeer prettig, maar soms zitten er ook minder fijne kanten aan… Soi!

Maar… een mens is niet gemaakt om alleen door het leven te gaan. Door middel van de Let’s Connect You & Me armbandjes proberen we mensen gemakkelijker met elkaar in contact te brengen.

Zo… huis schoon… leuk jurkje aan… want de temperatuur is op 16 oktober 2017 nog zomers te noemen… kom maar door met de vragen… en ach.. poseren voor de fotograaf Robin Hilberink kan er ook nog wel bij… ­čÖé

De planning is dat het artikel dinsdag 24 oktober a.s. wordt gepubliceerd.

We zijn er super blij mee… als er een schaap (lees: media) over de dam is volgen er “hopelijk” meer” kom maar door! Publiciteit is meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *