Disclamer

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst Let’s Connect You&Me, ten aanzien van de website www.letsconnect-youme.com, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Let’s Connect You&Me. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiĆ«ren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Let’s Connect You&Me. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Let’s Connect You&Me met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Let’s Connect You&Me behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Let’s Connect You&Me, welke geen eigendom zijn van Let’s Connect You&Me, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Let’s Connect You&Me.