In de Media

Nieuwe Dinkellander, zaterdag 14 oktober 2017

Hoe zie je of iemand single is op niet? Mary-Ann Ferris bedacht er een oplossing voor.

Hoe zie je of iemand single is op niet? Mary-Ann Ferris bedacht er een oplossing voor.

Losserse introduceert armbandjes voor singles

De Losserse Mary-Ann Ferris heeft een armbandje voor singles op de markt gebracht: Let’s Connect You&Me.

Losser – Het is een idee waar ze al langer mee rondliep, maar pas na een reis naar China echt heeft uitgewerkt. “In 2012 ben ik al eens met dit idee bezig geweest maar door drukte heb ik het verder niet uitgewerkt. Het toeval wilde dat ik in mijn Outlook de contacten van de Chinese fabrikanten nog had staan. Mooi, ik kon er mee aan het werk.”
Want hoe weet je nu of iemand single is? “En hoe kan hij of zij dat aan jou zien? Et voilà: het idee werd geboren. Een singlebandje.”
Op het bandje staat de tekst: Let’s Connect met vervolgens het Lemniscaat of ook wel infinity-teken genoemd, wat oneindig betekent, met daarop nog eens de woorden You&Me.

“Ik wil het graag introduceren in Nederland en wie weet internationaal uitrollen. De bedoeling is geen commerciële gedachte, de armbandjes wil ik betaalbaar houden. De reguliere siliconen bandjes staan bekend als zijnde een mooi gebaar voor het goede doel. In het geval van de Let’s Connect armbandjes is het goede doel jijzelf. De bedoeling is dat je het heel breed kunt zien: een keer een hapje eten, wandelen, sporten, uitgaan en wellicht komt er een leuke liefdesrelatie uit.”

Het armbandje is verkrijgbaar in twee maten: S/M en L/XL. Seksuele geaardheid en leeftijd spelen geen rol. Een bandje kost 2,95 euro en zijn te bestellen via haar website. Benieuwd naar de bandjes van Ferris? Kijk dan op

www.letsconnect-youme.com

 

https://www.nieuwedinkellander.nl/nieuws/algemeen/262626/losserse-introduceert-armbandjes-voor-singles-