Singles opgelet!

Hoe kun je zien of iemand die jij bij toeval ontmoet, single is? En je spontaniteit een duwtje krijgt om met hem of haar in contact te komen? De ander heeft het namelijk niet op zijn of haar voorhoofd staan, dat ze single zijn. Naast het feit dat er datingsites, relatiebureaus en tv programma’s zijn om met andere alleenstaanden in contact te komen, is er nu een nieuw artikel verkrijgbaar. De Let’s Connect You & Me armband.

De siliconen armband is natuurlijk niet iets nieuws, we kennen het allemaal van het gele armbandje van Lance Armstrong en de roze variant van Pink Ribbon om het kankeronderzoek financieel te steunen. In het geval van de Let’s Connect You & Me armband ben jij zelf het goede doel!

We zijn aan het werk gegaan met een passende tekst en teken. Vervolgens hebben we goed over de kleur nagedacht. Het is een combinatie geworden van roze, blauw en paars (deze kleur ontstaat door het samensmelten van deze twee kleuren).

De kleuren hebben een betekenis:
• Roze: Vrouwelijke onschuld, Zacht, Gezondheid, Romantiek, Happy, Speels
• Blauw: Mannelijk, Sereniteit, Frisheid, Koud, Betrouwbaar, Kalmerend, Ontwikkeld, Beschermend
• Paars: Kwaliteit, Luxe, Creatief, Wijs, Spiritueel, Ambitie, Rijkdom

De voordelen van het dragen van de Let’s Connect You & Me armband is te laten zien dat jij openstaat voor een nieuw, leuk contact. Je ziet meteen wat voor “vlees” je in de kuip hebt. Kijk maar eens wat er kan gebeuren, hoe leuk is dat?

Je kunt de Let’s Connect You & Me armband dragen wanneer jij het wilt. Naar je werk, de supermarkt, met uitgaan, met sporten, vakantie, festivalbezoek, of je draagt de armband altijd. Jij hebt de regie zelf in handen. Verder zou het prachtig zijn als de armband zo is ingeburgerd dat wanneer je zelf de Let’s Connect You & Me armbandje niet draagt, je toch een andere drager kunt aanspreken. En dan niet alleen in Nederland, maar ook buiten onze grenzen.

Het doel is om alleenstaanden gemakkelijker met elkaar in contact te brengen. Hieruit hoeft niet zo nodig een relatie te rollen, maar samen op stap is ook altijd leuk. Het armbandje is bedoeld voor alle leeftijden en seksuele geaardheid speelt geen rol.
Of iemand ook daadwerkelijk single is, dat weet je natuurlijk nooit, maar het heeft in elk geval drempelverlagend gewerkt om die ene leukerd te benaderen en er mee in contact te komen.